Nu hoef ik niet meer zoveel geld uit te geven aan kleding

“Toen ik mijn kledingkast wilde opruimen en op orde brengen, bleek dit lastiger dan ik dacht – ik had teveel kleding en geen overzicht meer in mijn kast. Ik trok kleding aan uit gemak maar niet omdat ik mij er prettig bij voelde. Carina heeft mij nieuwe inzichten en kledingcombinaties laten zien in mijn eigen garderobe waar ik niet eerder aan gedacht had. Het advies was echt de moeite waard en ik hoef niet meer zoveel geld uit te geven aan kleding. Ik kleed me nu veel bewuster en doe alleen nog maar kleding aan waar ik me lekker in voel en dat bij me past waardoor ik uitstraal wie ik ben.”

– Sales Director

Schrijf je in voor mijn styleflash

Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws en updates.

You have Successfully Subscribed!