Stylish Mini-Event: Diverse Looks voor de Feestdagen

Het Stylish Mini-Event van zondag 25 november van 16 tot 18 uur vond plaats in een nieuw geopend boutique Eloise est Mignonne, www.eloise-est-mignonne.com aan de Overtoom 9, Amsterdam. Eloise est Mignonne biedt elegante basis- en vintage kleding. Tijdens het Stylish Mini-Event lieten twee modellen verschillende looks zien voor de feestdagen. Carina gaf hierover uitleg en vertelde hoe je aan de hand van basis kledingstukken je zakelijke outfit transformeert tot een feestelijk gebeuren. Met als doel zichtbaarheid. Deelnemers stelden allerlei vragen tijdens de en na de modeshow konden ze zelf kleding passen en kregen ze styling tips.

 

Schrijf je in voor mijn styleflash

Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws en updates.

You have Successfully Subscribed!