Alles viel op zijn plaats na het Kledingadvies Garderobe

“Ik vond het garderobe-advies van Carina erg inspirerend en leerzaam. Ik houd van mooie kleding, en vond het leuk om advies te krijgen van een professional. Carina had snel in de gaten wat ik uit wil stralen en welke stijl ik van hou. Ze heeft me veel handige en concrete tips gegeven. Voordat we aan de slag gingen met mijn kledingkast, bekeken we eerst tijdens een Kleding Kleur en Stijl Advies welke kleuren en vormen mij goed staan. Dit was nuttig maar alles viel echt op zijn plaats toen ik de kleding ging passen en we kledingcombinaties doornamen die mijn uitstraling versterken. Zonder de Kledingadvies Garderobe sessie had ik weer voor de veilige weg gekozen. Nu heb ik flink nieuwe ideeën opgedaan waar ik mee kan. Het voelt goed en ik krijg veel complimenten over mijn kleding. Mijn collega’s en vriendinnen vragen om Carina’s telefoonnummer, en dat is niet voor niets,”

– New Business Development Manager

Schrijf je in voor mijn styleflash

Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws en updates.

You have Successfully Subscribed!