Onze trainers

Carina van der Kloet: personal stylist en eigenaar CPS

CarinaPersonalStyling-CarinavanderKloet
Dress Like you Mean it

Carina van der Kloet van CPS adviseert professionals meer kracht en pit uit te stralen zonder dat ze te opvallend zijn en hun persoonlijkheid verliezen. “Mijn kracht is dat ik onmiddellijk je eigen stijl kan vertalen naar een bepaalde situatie op een manier die jouw persoonlijkheid ondersteunt,” zegt Carina.

Carina van der Kloet is eigenaar en verzorgt zakelijke trainingen aan (internationale) organisaties zoals SABIC, SAP, AON, Hotel Okura, Tkb en persoonlijk advies aan management, ondernemers, expats, diplomaten op het gebied van uitstraling en imago. Ze heeft 20 jaar ervaring op het gebied van kleding, styling, imago en identiteit. Al op jonge leeftijd was ze gefascineerd door mode en styling. Als dochter van een VN-diplomaat is ze opgegroeid met diverse culturen en achtergronden en heeft gewoond in Marokko, Kameroen, Burundi, Verenigde Staten, Frankrijk en heeft langdurige verblijven gehad in het Midden Oosten waaronder Libanon en Syrië – “de diversiteit van mensen, culturen en achtergronden fascineert mij,” zegt Carina. Carina spreekt Engels, Frans en Nederlands. Ze is afgestudeerd aan het Fashion Institute of Technology (F.I.T.) in New York City en heeft zich verder gespecialiseerd in kleur, stijl, imago en identiteit. Ze was gastdocent bij Nijenrode en nu bij AMFI (Amsterdam Fashion Institute).

Over Stamatia Gotsi: kapper, visagist, NLP coach

StamatiaGotsi-Stama-AuthenticBeautyCoaching

Stamatia Gotsi is kapper, visagist en master in NLP-coaching en heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van haar, make-up voor film, reclame en fotografie. Door de versmelting van beauty en NLP-coach heeft Stamatia handgrepen ontwikkeld om de natuurlijke schoonheid en uitstraling van mensen naar boven te halen. Ze is van origine Grieks en is in Duitsland geboren en opgegroeid. Ze spreekt vloeiend Grieks, Duits, Engels en Nederlands.

Subscribe to our newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates.

You have Successfully Subscribed!