Styling en Imago Workshop

Kleding zegt iets over jou. Kleding is een vorm van communicatie. Je roept een beeld op met je kleding.  Binnen drie seconden is een beeld over jou gevormd. De ander reageert hierop. Kleding heeft effect op je houding en gedrag. Wat straal jij uit met je kleding? En komt dit overeen met de kernwaarden van de organisatie? En met hoe jij wilt overkomen? Straal je een coherente boodschap uit?

Tijdens de Styling en Imago Workshop krijg je praktisch inzicht in het effect van kleding. Je wordt op informele wijze geprikkeld om na te denken over welke indruk je bij de ander teweegbrengt. Met kleine nuances en subtiele veranderingen in je outfit laten wij je zien hoe je je verbale boodschap ondersteunt en datgene uitstraalt wat past bij je doel, situatie, omgeving en persoonlijkheid.

Carina van der Kloet geeft feedback op de persoonlijke styling van willekeurige deelnemers. De feedback illustreert het verschil tussen denken een bepaalde boodschap uit te stralen en je persoonlijkheid te onderstrepen en wat werkelijk de boodschap is die je overbrengt aan het publiek met je kledingkeuze.

De Styling en Imago Workshop is dynamisch en leerzaam. Carina van der Kloet wisselt theorie af met praktische en soms ook confronterende voorbeelden van hoe kleding voor of tegen je kan werken. Ze is direct maar respectvol. De workshop duurt 2,5 uur tot 3,5 uur. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen.

Deelnemers worden na de Styling en Imago Workshop zelfbewuster van de boodschap van kleding en enthousiast om zich professioneel te kleden. Wil je dat medewerkers ook leren HOE ze hun persoonlijke uitstraling kunnen versterken passende bij de organisatie, markt en klanten? We bieden Persoonlijke Styling Sessies.

Interesse in de Styling en Imago  Workshop? Neem contact met ons op. We leveren individueel maatwerk.

Carina heeft voor onze kandidaten (management support professionals voor vaste en tijdelijke functies) een informatieve workshop Styling & Imago verzorgd, gevuld met rake voorbeelden en achtergronden van hoe kleding juist wel of niet voor je werkt. Ook met een grotere groep weet zij een intieme sfeer te creëren; ze houdt het klein en persoonlijk. Carina is een inspirerende spreker, grappig hoe je met weinig tekst toch kunt imponeren!”, Pro Assistance B.V. regio Zuid-Holland.
Lees het verslag over de Styling en Imago workshop die Carina verzorgd heeft.

Carina van der Kloet is pittig, goed en helemaal in haar element als het komt op professional styling. Dankzij de training en personal feedback gaan medewerkers zich nu zakelijker kleden zelfs diegenen die niet open stonden voor feedback,” Tonny Tan, manager detachering at TKB (Trust Krediet Beheer B.V.).

Carina van der Kloet gaf stylingadviezen, gericht op het zakenleven. Wat is done and not done en hoe kun je het doel van je zakelijk gesprek versterken door het aantrekken van de juiste kleding. Zij zette haar woorden kracht bij door steeds van kleding en of schoeisel te wisselen en het effect daarvan met de groep te bespreken. Haar bedoelingen maar vooral de uitkomsten waren evident. Haar feedback aan de groep was steeds direct, maar respectvol,” Lea Jaspar van SABIC Women’s Network.

Neem nu contact met ons op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws en updates.

You have Successfully Subscribed!