Styling en Imago Workshop

Kleding is een vorm van communicatie en heeft effect op je houding en gedrag. Wat straal jij uit met je kleding? En komt dit overeen met jouw persoonlijke kwaliteiten en de kernwaarden van de organisatie?

Tijdens de Styling en Imago Workshop krijg je praktisch inzicht in het effect van kleding. Je wordt op informele wijze geprikkeld om na te denken over welke indruk je bij de ander teweegbrengt. Met kleine nuances en subtiele veranderingen in je outfit laten wij je zien hoe je je verbale boodschap ondersteunt en datgene uitstraalt wat past bij je doel, situatie, omgeving en persoonlijkheid.

De Styling en Imago Workshop is dynamisch en leerzaam. We wisselen theorie af met praktische en concrete voorbeelden van hoe kleding voor je kan werken. Deelnemers krijgen feedback op hun persoonlijke presentatie. Onze benadering is oprecht, direct en respectvol.

De workshop duurt een dagdeel. Het maximum aantal deelnemers is 25 personen.

We bieden ook persoonlijke styling sessies. Deelnemers krijgen tools aangereikt over hoe ze hun persoonlijke presentatie en uitstraling kunnen versterken. De duur van de persoonlijke styling sessies varieert van 20 minuten tot 1 uur per persoon. De persoonlijke styling sessies zijn voor medewerkers die de Styling en Imago Workshop hebben afgerond.

We leveren individueel maatwerk. Om mogelijkheden te bespreken, neem contact met ons op.e juiste kleding. Zij zette haar woorden kracht bij door steeds van kleding en of schoeisel te wisselen en het effect daarvan met de groep te bespreken. Haar bedoelingen maar vooral de uitkomsten waren evident. Haar feedback aan de groep was steeds direct, maar respectvol,” Lea Jaspar van SABIC Women’s Network.

Neem nu contact met ons op

Schrijf je in voor mijn styleflash

Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws en updates.

You have Successfully Subscribed!