Styling en Imago Workshop

Waar let je op, als je iemand ontmoet? Net als iedereen heb jij je vooroordeel al klaar zodra je iemand ziet. Wat je vindt is sterk afhankelijk van de situatie. Wanneer je iemand ontmoet tijdens een netwerkborrel, let je op andere dingen dan je iemand tijdens een presentatie ontmoet. De kunst is om bewust te zijn van de boodschap die je uitstraalt!

Tijdens de Styling en Imago Workshop; Dress Like you Mean It krijg je praktisch inzicht in het effect van kleding. Je wordt op informele wijze geprikkeld om na te denken over welke indruk je bij de ander teweegbrengt. Welke boodschap straal je uit en hoe kun je datgene uitstralen wat je wilt en past bij je doel, situatie en omgeving? Met kleine nuances en subtiele veranderingen in je outfit laat ik je zien hoe je je verbale boodschap ondersteunt.

De Styling en Imago Workshop is luchtig, dynamisch en leerzaam. De workshop is een combinatie van theorie en praktijk en wordt geïllustreerd met slides, kledingstukken, stoffen en accessoires. Carina van der Kloet is direct wel met behoud van respect.

Medewerkers worden na de Styling en Imago Workshop; Dress Like you Mean It zelfbewuster van de impact van kleding, gemotiveerd om zich professioneel te kleden, leren elkaar beter en op een andere manier kennen en maken het onderwerp styling en uitstraling levend. De Styling en Imago Workshop; Dress Like you Mean It duurt 2 tot 2,5 uur. Maximaal aantal deelnemers is 25 personen.

Wil je dat collega’s tools en technieken krijgen over HOE ze hun persoonlijke presentatie en uitstraling kunnen versterken passende bij de organisatie, markt en klanten? Dat kan tijdens de Persoonlijke Styling Sessies.

Contact

We leveren individueel maatwerk. Carina van der Kloet van Carina Professional Styling denkt graag mee met jullie wensen en over de mogelijkheden. Haar team van specialisten staat graag voor je klaar. We hebben een breed netwerk van personal stylisten. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Carina van der Kloet is pittig, goed en helemaal in haar element als het komt op professional styling. Dankzij de training en personal feedback gaan medewerkers zich nu zakelijker kleden zelfs diegenen die niet open stonden voor feedback,” Tonny Tan, manager detachering at TKB (Trust Krediet Beheer B.V.).

“Carina van der Kloet heeft diverse styling workshops in ons hotel verzorgd en deze waren zeer goed ontvangen door onze teamleden. Carina was goed voorbereid, gaf een uitstekende presentatie en ook personal styling advies aan al onze teamleden. Ik kan haar iedereen aanraden,” Emmy Stoe, General Manager Okura Hotel.

Subscribe to our newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates.

You have Successfully Subscribed!