Business Styling Event

Je eerste indruk kun je nooit meer overdoen!

We beoordelen anderen in een momentopname en zelf word je ook beoordeeld. Tijdens het Business Styling Event introduceren we de basisprincipes van de communicatie van kleding. Hoe kom je over en komt dit overeen met wat je zelf wilt uitstralen?

Het Business Styling Event is fun, luchtig, ontspannen en leerzaam. Doel is om te lachen, inspireren, enthousiasmeren en nieuwe ideeën op te laten doen op het gebied van kleding en uitstraling. Het Styling Business Event duurt 1 tot 1,5 uur. Maximaal aantal deelnemers is 25 personen.

Meer weten? Carina van der Kloet van Carina Professional Styling denkt graag met je mee over jullie wensen en de mogelijkheden. Haar team van specialisten staat graag voor je klaar. Meer weten? Neem contact met ons op.

TCarina van der Kloet gaf goede stylingadviezen, gericht op het zakenleven. Wat is done and not done en hoe kun je het doel van je zakelijk gesprek versterken door het aantrekken van de juiste kleding. Zij zette haar woorden kracht bij door steeds van kleding en of schoeisel te wisselen en het effect daarvan met de groep te bespreken. Haar bedoelingen maar vooral de uitkomsten waren evident. Haar feedback aan de groep was steeds direct, maar respectvol,” Lea Jaspar van SABIC Women’s Network.

Subscribe to our newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates.

You have Successfully Subscribed!