Zakelijk Styling Advies

  • Gaan je medewerkers veel op pad en zijn ze niet professioneel en representatief (genoeg) gekleed?
  • Kunnen medewerkers meer overtuigingskracht in hun werk inzetten en meer impact creëren?
  • Kunnen medewerkers stylingadvies gebruiken bij hun totale uitstraling van kleding tot schoenen?

CPS biedt zakelijk stylingadvies en diverse mogelijkheden variërend van bewustwording van het belang van imago en de indruk die over jou wordt bepaald tot de boodschap die je afgeeft met je kleding en je beste kleuren en snit. We vertalen je eigen kledingstijl naar diverse zakelijke situaties op een manier die past bij de organisatie en jouw persoonlijkheid ondersteunt. Om te zorgen voor representatieve zakelijke outfits gaan we shoppen. Door samen te winkelen wordt het shoppen efficiënter en effectiever. Je krijgt styling tips en suggesties bij het kopen van de juiste kleding en het samenstellen van nieuwe outfits. 

Om een volledig beeld te verkrijgen van de uitstraling van je organisatie, je medewerker(s) en een passend stylingadvies te bieden, plannen we een intake-gesprek. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag.

Wil je ook haar, make-up en/ of gezichtsverzorging aanpakken voor je medewerkers? CPS werkt samen met kapper / visagist Stamatia Gotsi.

CPS biedt maatwerkoplossingen dat past bij het schema en de doelen van je organisatie. We denken graag met je mee over jullie wensen en de mogelijkheden. Haar team van specialisten staat graag voor je klaar. Meer weten? Neem contact met ons op.

Schrijf je in voor mijn styleflash

Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws en updates.

You have Successfully Subscribed!