Styling en Imago Workshop

Je eerste indruk kun je nooit meer overdoen! We beoordelen anderen in een momentopname en zelf word je ook beoordeeld. Tijdens de Styling en Imago Workshop introduceren we de basisprincipes van de communicatie van kleding. Hoe kom je over en komt dit overeen met wat je zelf wilt uitstralen?

De Styling en Imago Workshop is fun, luchtig, ontspannen en leerzaam. Doel is om inspiratie en nieuwe ideeen op te doen op het gebied van kleding en uitstraling. de Styling en Imago Workshop duurt 1 tot 1,5 uur. Maximaal aantal deelnemers is 25 personen. De Styling en Imago Workshop kan ingezet worden als teambuilding.

Meer weten? Carina van der Kloet van Carina Professional Styling denkt graag met je mee over jullie wensen en de mogelijkheden. Haar team van specialisten staat graag voor je klaar. Meer weten? Neem contact met ons op.

Carina van der Kloet heeft diverse styling workshops in ons hotel verzorgd en deze waren zeer goed ontvangen door onze teamleden. Carina was goed voorbereid, gaf een uitstekende presentatie en ook personal styling advies aan al onze teamleden. Ik kan haar iedereen aanraden,” Emmy Stoel, General Manager Okura Hotel.

Schrijf je in voor mijn styleflash

Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws en updates.

You have Successfully Subscribed!